Auxiliar de tren en estació (amb certificat de discapacitat ≥33%)

Inserta Empleo Castellón

Inscripcions tancades

Funcions

Auxiliar de serveis en estació de tren: Manteniment i atenció al client.

- ÀREA DE MANTENIMENT: Obertura i tancament de l'estació. Control diari de l'estat i funcionament dels equips i instal.lacions de l'estació, reactivant-les en cas de necessitat, tramitant en cas d'avaria els avisos corresponents. Control de mobiliari de l'estació i altres necessitats logístiques, incloent, si s'escau, el trasllat i col·locació de peanes, expositors, papereres, documentació d'arxiu, etc. Ordenació de carros en els punts d'ancoratge, si existissin, així com abassegament, distribució i recompte dels existents.

- ATENCIÓ A CLIENTS I GESTIÓ DE SERVEIS D'ESTACIÓ: Atendre de forma personalitzada les sol.licituds dels clients d'informació i orientació sobre els diferents serveis que es presten a les estacions.

- ATENCIÓ MITJANS D'INFORMACIÓ A CLIENTS: Controlar i supervisar que la informació impresa facilitada, exposada al públic en vitrines d'informació, quadres horaris, expositors, o mitjans similars existents, estigui vigent i conforme amb el servei que s'ofereix als clients.

- CONTROL D' ACTIVITATS I ATENCIÓ SERVEIS GENERALS

  • Seguiment i control diari de l'estat de neteja de l'estació
  • Seguiment i control d'aspectes ambientals.
  • Seguiment i control de consums energètics i de subministraments d'aigua i gas.
  • Seguiment i control d'equipaments i mitjans auxiliars existents: carros portaequipatges, bancs, vitrines, etc.

- COL·LABORACIÓ EN SITUACIONS D'INCIDÈNCIA O EMERGÈNCIES: Gestió d'accidents de viatgers, incloent l'atenció a clients afectats i l'emplenament de quanta documentació administrativa i formularis siguin necessaris per a la correcta prestació del servei: formularis de notificació d'accident, llibre de reclamacions, etc.

- CONTROL I VIGILÀNCIA DE L'ESTAT D'ACTIUS I SEGURETAT A L'ESTACIÓ: Revisió i comprovació de l'estat dels actius de les estacions.

- ALTRES SERVEIS COMPLEMENTARIS

  • Col·laboració per a l'ordenació d'accessos de vehicles a l'estació.
  • Col·laboració en tasques de control d'accés a sales d'embarcament, en els casos que es disposés d'aquest servei a l'estació.

S'ofereix

Horari de dilluns a diumenge amb els descansos corresponents. Torn de matí a partir de les 5.30h, torn de tarda fins a les 22.30h.

Requisits

- Certificat de discapacitat igual o superior al 33%.