Auxiliar de limpieza y lavandería

Colisée Castellón

Garantir la correcta elaboració dels menús i serveis prescrits, quant a qualitat i quantitat, exercint la supervisió del personal de cuina en el seu cas, coneixent i complint estrictament amb la Guia d'Autocontrol i Punts Crítics.

Organitzar, distribuir i coordinar amb el personal adscrit a cuina, les tasques per a l' elaboració, condimentació dels àpats, control de comandes i higiene de cuina.


Descripció

La companyia forma part d'un grup internacional amb més de 40 anys d'experiència en el servei i cura de persones grans i persones amb diferents graus de dependència. El grup, compta amb més de 241 centres residencials i ocupa més 16.000 professionals i té cura de més de 24.000 persones. La nostra proposta de valor es basa en els principis següents:

  • Tenir cura de la gent gran amb el respecte i la dignitat que mereixen.
  • Construir llars per a les persones que escullen els centres residencials Colisée.
  • Crear llocs de treball en els quals els professionals tinguin l' oportunitat de créixer i assolir les seves aspiracions professionals.
  • Ser un actor clau dins de la comunitat local, participant de les principals activitats.


Funcions

ÀREA: NETEJA

  • Realitzar la neteja de les habitacions i zones comunes (finestrals, balcons, mobiliari, etc.) procurant ocasionar les mínimes molèsties als residents i usuaris.
  • Mantenir les instal·lacions del centre en perfectes condicions de neteja.
  • Comunicar al seu superior les incidències o anomalies observades, com poden ser avaries, deterioraments, desordre, aliments en mal estat, etc.
  • Ús, control i atenció de la maquinària a nivell usuari.
  • Recollir la roba bruta, rentar, planxar i reposar/repartir la roba dels residents del centre.
  • Cura de la higiene i uniformitat.

ÀREA: CUINA

  • Muntar i desmuntar els carros de menjar i serveis de menjador.
  • Vigilar l' estat dels aliments.
  • Netejar de la vaixella de la planta.
  • Netejar els estris de cuina i menjador.
  • Mantenir la neteja i funcionament de la maquinària i estris propis del departament com: safates, forns, fregidora, extractors, filtres, talladores, olles, etc.
  • Muntar i desmuntar les taules dels menjadors i neteja d' aquests.
  • Cura de la higiene pròpia i uniformitat.
  • Preparar els queviures per al seu condiment.
  • Suport en l' elaboració dels àpats.

ÀREA: BUGADERIA

  • Ús, control i atenció de la maquinària.
  • Rentar i tenir cura de la roba dels residents del centre.
  • Gestió i bon ús dels materials.
  • Comunicar incidències i anomalies observades en el desenvolupament de la seva tasca professional.
  • Recollir roba bruta
  • Planxat i repartiment de la roba dels i les usuaris.




S'ofereix

Contracte 40h.

Requisits

Formació professional en hostaleria o Graduat escolar i/o experiència en llocs similars.

Perfil competencial:

  • Compromís.
  • Adaptabilitat/Flexibilitat.
  • Treball en equip.
  • Comunicació.
  • Orientació al client intern i extern.