DIGI

Som l'operador que està construint el futur de les telecomunicacions a Espanya, on som presents des del 2008 i més de 6,48 milions de clients ja confien en nosaltres.

Pertanyem a la multinacional DIGI Communications, companyia amb més de 30 anys en el sector de les telecomunicacions. Oferim serveis de telefonia i internet al mòbil, així com serveis de telefonia fixa i de fibra a totes les províncies d'Espanya. A més, estem desenvolupant la nostra pròpia xarxa de fibra als principals nuclis urbans del país perquè els nostres clients puguin gaudir del millor servei al nostre millor preu possible.

Com a operador de referència, contribuïm al desenvolupament del país, on hem invertit més de 1.000 milions d'euros en els últims 15 anys, per desplegar la xarxa de fibra més ràpida d'Espanya amb la qual arribem a més de 8,5 milions de llars.

Hem millorat notablement l'experiència de navegació dels nostres clients, en ser el primer operador a Espanya a oferir velocitats de fins a 10 Gbps amb la fibra PRO-DIGI, la millor tecnologia disponible a tot el món a nivell residencial.

El 2023 hem revalidat, per tercer any des del 2021, el premi a la xarxa de fibra més ràpida d'Espanya pels prestigiosos Ookla Speedtest Awards, la major plataforma a nivell mundial per a test de velocitat.

Comptem amb més de 7.500 empleats i més de 4.000 punts de venda a Espanya, i oferim també els nostres serveis a clients d'Itàlia, i Romania, on disposem, a més, de televisió, i estem començant a desenvolupar la nostra activitat a Bèlgica i Portugal.

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a DIGI i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV