Responsable adjunt/Shift Leader

Pepco Provincia de Castellón

Inscripcions tancades

Vols ser Shift Leader en Pepco per a la nostra botiga?

Deixarem a les teves mans una part del nostre negoci i podràs gaudir de la botiga liderant l'equip en un dels torns juntament amb el teu Store Manager.

Junts treballareu a oferir al client una magnifica experiència de compra, venent productes de primera qualitat amb els millors preus del mercat.








Funcions

Tens com a objectiu tenir una botiga bonica, àmplia, còmoda i ben organitzada, aconseguint així, una excel·lent experiència de compra al client tant pels productes i preus, com per l'assessorament del teu equip.

Desenvoluparàs les estratègies de venda i t'encarregaràs de planificar i executar les presentacions de marxandatge a la teva botiga.

Gestionaràs els estocs i inventaris que asseguren la disponibilitat del producte a la botiga.

I recorda... per ser SHIFT LEADER en Pepco, has de tenir iniciativa, creativitat i autonomia. Haurà d'agradar-te treballar colze amb colze amb la resta de l'equip, perquè per a tu donar exemple, l'alguna cosa ser innat.




S'ofereix

- Salari fix competitiu i bonus mensual. Si vens i gestiones bé els teus estocs, guanyaràs més.

- Sales de descans i vestidors que et faran sentir com a casa, ¿Prenem un cafè?

- Jornada intensiva amb torns rotatius i algun cap de setmana llarg Qui va dir que en comerç es treballen tots els caps de setmana?

- Ens encanta que aprenguis coses noves, a banda del teu pla de formació Teòric i presencial de benvinguda de 4 setmanes, gaudiràs de formacions periòdiques i webinars comercials, recursos humans, etc.

- Descompte d'empleat d'un 10% en tots els nostres productes.

- Formar part d'una empresa jove, divertida, diversa, compromesa amb la igualtat d'oportunitats i amb una comunicació oberta.






Requisits

- Experiència d'almenys 2 anys com a responsable de torn en alguna botiga Retail tèxtil o alimentació.

- Experiència gestionant equips en torn.

- Passió per vendes i atenció al client.

- Experiència treballant amb kpi's i plans d'acció.