Store Manager

Pepco Provincia de Castellón

Inscripcions tancades

Vols ser Store Manager a Pepco?

Deixarem a les teves mans una part del nostre negoci i podràs gaudir de la teva pròpia botiga liderant un equip d'entre 10 i 15 persones. Junts treballareu a oferir al client una magnifica experiència de compra, venent productes de primera qualitat amb els millors preus del mercat.

Funcions

Dirigiràs el teu equip per aconseguir una botiga bonica, àmplia, còmoda i ben organitzada, aconseguint així, una excel·lent experiència de compra al client tant pels productes i preus, com per l'assessorament del teu equip.

Desenvoluparàs les estratègies de venda i t'encarregaràs de planificar i executar les presentacions de marxandatge a la teva botiga.

Gestionaràs els estocs i inventaris que asseguren la disponibilitat del producte a la botiga.

Seleccionaràs, formaràs i promocionaràs el teu equip.




S'ofereix

- Salari fix competitiu i bonus mensual. Si vens i gestiones bé els teus estocs, guanyaràs més.

- Sales de descans i vestidors que et faran sentir com a casa, prenem un cafè?

- Jornada intensiva amb dos dies lliures a la setmana, inclosos caps de setmana, qui va dir que en comerç es treballen tots els caps de setmana?

- Ens encanta que aprenguis coses noves, a banda del teu pla de formació Teòric i presencial de benvinguda de 4 setmanes, gaudiràs de formacions periòdiques i webinars comercials, recursos humans, etc.

- Descompte d'empleat d'un 10% en tots els nostres productes.

- Possibilitat de comptar amb un sistema de retribució flexible que inclou: guarderia, transport, restaurants, assegurança mèdica, etc.

- Formar part d'una empresa jove, divertida, diversa, compromesa amb la igualtat d'oportunitats i amb una comunicació oberta.







Requisits

Experiència d'almenys 3 anys com Store Manager/Responsable de botiga.

- Experiència gestionant equips de més de 10 persones.

- Passió per vendes i atenció al client.

- Experiència treballant amb kpi's i plans d'acció.