HRBP en Atenzia

Marta Rico

Sóc Llicenciada en Pedagogia, amb gran vocació orientada a la gent major i als recursos humans.

Sóc Llicenciada en Pedagogia, amb gran vocació orientada a la gent gran i els recursos humans.

La meva experiència professional se centra en 15 anys d'experiència en Teleassistència, liderant i gestionant equips de diferents departaments, processos de formació i selecció.

A Atenzia, allà pel 2009, em van donar l'oportunitat de començar en el sector que m'apassionava, com a operadora de Teleassistència i als pocs anys promocionar a un lloc de més responsabilitat, supervisora dels diferents departaments d'atenció directa als usuaris del servei, transmetent la meva passió i entusiasme per ajudar les persones i aconseguir un objectiu comú amb l'equip que ningú se senti sol.

En els dos últims anys, Atenzia m'ha donat m'ha brindat una altra oportunitat deixant-me ser part del departament de Gestió de persones com HRBP de la delegació de València, posat estratègic en l'empresa.

Al llarg de la meva trajectòria he tingut l'oportunitat d'entrevistar molts candidats, dels quals he après i espero haver-los aportat una cosa positiva, destacant per crear un clima de confiança i càlid en les entrevistes "Qui no ha tingut una primera entrevista, on estava com un flan" davant de tot m'he adonat que el reclutador juga a casa i a les visites se'ls tracta bé. A més, com a consell sempre llanço que l'empresa també s'ha de sentir volguda, elegida pel candidat.